Donderdag 9 mei 2019

Feestbeestshoppen. 

Vanmiddag ga ik shoppen met vriendinnetje Annelies, voor m’n ‘meisje-van-50-feestje’.
Ik heb de feestjurk al in huis (foto), mijn ‘personal stylist’ heeft die voor mij gekocht bij Esprit. Die stylist dat is mijn husband in dit geval. Die is zo goed in kleren zoeken voor mij, ik kan merken dat ie een vormgever is, ha!
En ik ben er blij mee want ik ben niet zo’n geduldige shopper…

Lies is ook al zo clever met kleren enzo (zij heeft een lekker lopend eigen textielatelier) en met haar ga ik nu schoenen, een panty, nagellakje en meer van die frutsels kopen voor bij de jurk. Ik had al van die echte ‘tante Boslust schoenen’ gezien in Doesburg, had ze ook al gepast en was er meteen verliefd op. Nu mag ik ze eindelijk kopen van mezelf! Deze hieronder (als je ze ook zoekt, het zijn jaren 70-geïnspireerde klompschoenen van Sanita en ze zitten heerlijk):

Maar nu eerst knuffelsessie voor Lies en Freek (en haar laten zien hoe knap ‘t ventje al ‘poot!’ kan), dan samen (zonder Freek) naar Doesburg bakkie doen en feestshoppen geblazen! Na afloop happen & kleppen, ook fijn!

Zie joe zoen ?