Dinsdag 7 mei 2019

Feest in de keet!

Hiep hiep… Het logo en de flyer zijn klaar. Lucky me met zo’n super vormgever ❤️, ik ben er hartstikke blij mee! Het drukt helemaal uit hoe ‘t Feestkeet-concept bedoeld is. De vlaggetjes zijn ook al bijna af, ineens had ik een prettig plannetje en ben ik maar meteen aan de slag gegaan, met assistentie van weer die leuke vormgever. Ik maak ze de komende dagen verder af, tussen Freek-zorg ?, schrijfklusjes en de bezoekmomenten door. Vriendinnetjes Annelies en Anette komen allebei een dag, mijn tante + nicht komen met puppy Sam (van m’n nicht) en Marianne komt Freek zijn eerste ‘borstel- en knipbeurtje’ geven.
Maar alle vrije momentjes besteed ik aan het Feestkeet-plan, zodat ik al wat ideeën kan toepassen en uitvoeren als wij 18 mei zelf een feestje hebben. En natuurlijk ook voor de eerste keer proefdraaien, dat zal ergens in juni zijn vermoed ik. Maandag heb ik een overlegje voor dat 1e test-feestje, alleen dat is al zo leuk! Vervolgens wil ik er daarna nog een proefdraaien, gevolgd door een zomerstop en dan in september: hup, lekker feesten in die keet!
?

Feestkeet. Ongeveer 1,5 jaar lang een vrolijk droompje, nu krijgt het handen en voeten; we zijn begonnen! ?
Tot gauw. 

?????????????????????????????????????