Dinsdag 2 april 2019

Boek & bot!  

We zijn er weer poepiedruk mee vandaag: boekjes in enveloppen doen, adresstickers plakken, stempels zetten en dan hup, naar Eerbeek om de boekjes op reis te sturen.

Het was weer een feestje om ze op te halen gisteren en we zijn blij met het resultaat.
De tussenstop hielden we in Doesburg voor een kop thee in het Arsenaal, waar wij nog steeds graag komen. En daarna reden we terug via de dierenwinkel vanwege hooi voor Fiep maar we kwamen thuis met een bot, ha!
Neehoor, dat hooi is er ook gekomen maar we konden dit bot-speeltje niet weerstaan. Wat we wel konden weerstaan: een puppy halsband met bandana. Erg guitig maar ik ben het met Dejan eens: puppy moet kunnen rollen en dollen en daarbij zo min mogelijk in de weg hebben zitten. Dus er komt zolang meneer baby is, alleen een halsband. En voor feestdagen een speciale ?
We hadden meteen ook maar even een gesprekje met de ‘snaaideskundige’ over voer enzo, dat was best  zinvol. En zo kwamen we voldaan weer thuis op Boslust.

Thuis ging ik dapper op de foto met de aanwinsten. Maar dan moet je niet tegen mij zeggen ‘Even lachen poppie’, want dan trek ik een heel beknepen bekkie. En zo uitbundig vrolijk voel ik me ook weer (nog) niet momenteel. Het is best zo, een van ons moest even op de kiek met ons boekie, da’s traditie.
Je ziet: ik hou het bot pal voor het boek, want het ‘hele voorkantje zien’ is alleen voorbehouden aan onze abonnees.
En oh wat een foute zin tekst is dit… ??

Nou ja, ik zeg gewoon alleen nog ‘tot gauw maar weer’.