De donkere dagen voor kerst (2)

Kerstbaksels

Vandaag is het hier een echt kerstbakkerijtje. Of een kerstkoekjes fabriekje. Ik ben heel veel gingerbread koekjes aan ‘t bakken als klusje. Zal het overmorgen even uitleggen maar hou ‘t nu kort want ik heb nog een heleboel koekjes te gaan!

De gingerbread koekjes zijn makkelijk te bakken, ik gebruik dit recept.

En als de koekjes morgen allemaal zijn opgehaald om uitgedeeld te worden, ga ik meteen door met voorbereiden van onze eigen kerstcake. Ik maakte jarenlang deze heerlijke tulband van Cees Holtkamp. Maar had zin in weer iets nieuws. Dit jaar wordt ‘t een lekker ‘amandelige’ kersttulband. Daarvoor gebruik ik dit recept.

Heb je toch 3 tips voor heerlijke kerstbaksels gekregen. Nou hup, tante koekenbakker gaat weer verder!

Tot morgen.

Kiki

 

 

 

 

 

Een paar feestbaksels van afgelopen jaren: