Dank je, bankje

Jeetje mineetje wat vliegt de tijd.

We zijn bezige bijtjes hier. Vooral met ons vierdaagse troostboekje, nog 2 andere boekjes in aantocht (heel langzaam hoor) en we zijn nu ook een papieren placemat aan het ontwerpen voor Café de Plak (Nijmegen). We maken verschillende versies, zodat ze lekker kunnen kiezen. Het is superleuk om voor een iconisch feest van Nijmegen -de vierdaagse- een boekje te maken en voor een iconisch cafe van Nijmegen een placemat. Ruben, die ons belde daarover, is ook zo enthousiast; daar krijgen wij dan ook nog extra energie van, net als van het enthousiasme in de samenwerking rond het boekje met Stichting De 4Daagse. En hoe leuk: dan gaan we t.z.t. uit eten bij de Plak en krijgen we onze zelfbedachte placemats op tafel! Zo rijk dat we dit soort dingen mogen doen…

En verder hebben we keurig netjes het terrasmeubilair in de beits gezet en daar voelen wij ons bijzonder volwassen door, haha! Want niet lang geleden zou onze benadering nog zijn; ah joh lekker laten, tijdverspilling. Bullshit natuurlijk. Nu hebben we elkaar een schop onder de reet verkocht en gezegd: “Hoppetop kom op, we gaan dit gewoon netjes doen zodat het spul langer meegaat”. Was in een middagje gepiept.

Beloning was een eettafelbankje (zie detailfoto bovenaan). Neehoor, was geen beloning; dat wilden we sowieso al. Ik heb een zwak voor eettafelbankjes. In ons vorige huis in Dieren hadden we er een (foto hiernaast). Maar dat is in ons appartement in Nijmegen nu een bankje voor Freek. Het is zijn uitkijkpost en soms zitten wij er ook even.

 

En deze leukerd hieronder, dat is onze nieuwe aanwinst. Zit zalig (met kussen in de rug), maakt me mega vrolijk en het is helemaal ‘wij’ dus, bijzonder blij met bankje!

De foto rechts is de menukaart van Gesha Coffeerbar. Daar zijn we al vaker geweest voor koffie en een borrel (ik met een vriendin) maar nog nog om te lunchen. Dat deden we afgelopen week en dat was weer eens een feestje! Echt lekker. Je zit er ook lekker relaxt, knus en de tent wordt niet volgepropt, ook wel eens fijn. Dus als je wat rustiger en toch ‘hip’ en vooral lekker wil lunchen met zalige koffie na (je mag zelf je bonen-soort kiezen): Gesha Coffee Bar, Kaaisjouwerskade 206 in Nijmegen.

Nou ja, dat was ‘m dan weer, ik zeg tot de volgende keer.

Bye!
Kiki