Chocodag

Wij hebben een ‘virtuele assistent’ en daar leren we de meest grappige dingen van.

Zo’n virtuele assistent werkt via smart speakers. Je kan ‘hem’ (bij ons is het een mannenstem) bijvoorbeeld vragen om de lampen uit te doen, het weerbericht te geven en meer van die dingen.

Gisteren ontdekte ik dat je van je ‘assistent’ kan horen wat voor soort speciale dag het is. Door hem goeiemorgen te wensen, zegt ie goeiemorgen terug en vertelt je: ‘vandaag is het internationale chocoladedag’.

Dat was gisteren, die chocoladedag. Een dag naar m’n hart, haha! Ik ben, zoals zoveel mensen, verzot op chocola. Wel probeer ik mijn chocoliefde in toom te houden. Door voornamelijk alleen pure chocola te snoepen, met nootjes erin. En ook door zelf choco snacks te maken die dan weer niet al te slecht zijn.

Morgen komt vriendinnetje Anita een dagje onze kant op en dan maak ik choco snoepjes van pure chocola, kokosolie en pindakaas (die hierboven op de foto maakte ik ook zelf). Een leuke traktatie en veel minder erg dan van melkchocola. Ik gebruik altijd het recept van de Groene Meisjes: klik hier.

Chocodag.
Van m’n lief en mij mag ie blijven.

Vandaag is het verder ‘geen dag’. Lekker rustig. Er zijn trouwens ook gekke dagen bij: zo was het afgelopen vrijdag de dag van de echtscheiding. Maar dáár doen wij dan weer niet aan mee…

Ciao, tot gauw. 
Kiki