Allemaal feestjes

Maandag 23 sep. 2019

Vriendinnetje Lies is bijna jarig en dat viert ze vandaag met ons. En verderop deze week hebben meneer Boslust en ik weer iets te vieren. 

We gaan vandaag lunchen in het restaurantje bij (kook)vriendin Martine, twee dorpen verderop. (Anne)lies en ik zijn fan van haar kookstijl. Lies houdt bovendien enorm van koken -kan ook zalig koken!- en ik ben een kookmeisje dus: dat wordt een feestje, die lunch. Mijn cadeau voor (bijna) jarige Lies.

Ook een feestje (vindt meneer Boslust in elk geval): de schaal met cakejes voor bij de koffie zometeen. Samen met  de versierde stoel, is het hopelijk een blije binnenkomer voor jarige jet. Voor vanavond kookt Dejan een lekker maaltje voor ons drieën, da’s ook een cadeautje.

Donderdag zijn Dejan en ik 11 jaar getrouwd en dat vraagt natuurlijk óók weer om gevierd te worden. Een feestje voor twee, zoals wij ‘t elk jaar doen. We gaan uit eten in Doesburg en hebben voor onszelf een mooi cadeautje klaarliggen. Ik vind het altijd een fijne dag, onze trouwdag. Een dag vol fijne herinneringen aan toen maar ook het dierbare besef dat we samen zijn, hoe we samenzijn en dat onze ja’s van toen, zó enorm klopten. Fijn om te vieren.

Maar dat is donderdag, eerst lekker vandaag: vriendinnenfeestje, jarige Lies, die mij en ons zo dierbaar is.

See you!